söndag 16 oktober 2011

ny tjänst....

insåg att jag hade en blogg och att det var två år sedan jag skrev på den. Sorgligt faktiskt men livet är lite så, upp och ner fram och tillbaka. Jag har nu, efter nästan fem år som präst inne i Norrköping, bytt tjänst...hurra!!!! Det finns många som jag saknar massor från min gamla tjänst, så många, så fina.... Nu har jag tjänst i Kolmårdens församling och sitter i Orrekullagården i Krokek. Känns så bra! Min norrlandsabstinens har nästan försvunnit, naturen kring utflyktsvägen är fantastisk och jag har börjat känna mig för lite så där. Tror att det här kan bli riktigt lyckat. Annars så rullar livet på och jag har försökt att ta det lugnare, prioritera och unna mig det som jag behöver...lite tid i naturen, lite fysisk aktivitet och att få skrota runt hemma och det verkar funka, jag känner mig gladare.
Ha en bra höst!

5 kommentarer:

Göran Helmersson sa...

Gillar!

Anonym sa...

Tackar!!!! det gör jag också, mycket!/ Lisa

Anonym sa...

Just choose the time to find out what you can get whenever you are considering personalised consequences
along with a personalized course that was built only for you!


Feel free to visit my website ... visit the following post

Anonym sa...

If you're aim should be to keep lean, however , you want more pounds for the times you feel like "going heavy", absolutely think about among the even larger dumbbell sets.

Have a look at my blog post - bowflex selecttech 552 adjustable dumbbells

Anonym sa...

While you find out more about what you are carrying out, you're going to be in a position to response the query, "How frequently should really I workout?

my web-site; bowflex weights